Wednesday, May 29, 2013

ICT 2013

Assalamualaikum,

Last week kami ada ter'pergi' ke ICT. Sebenarnya tak rancang pun. Balik drpd beli barang kat Shah Alam, tiba2 En Suami bg cadangan singgah ke ICT pulak. Aku pun main2 je mengiyakan. Sekali bila Zahrah nampak lampu warna warni banyak2 tu dia jadi excited sangat. Maka melenconglah kami ke sana.

Ni masa mula2 sampai.

Orang makin ramai walaupun dah pukul 10+ pm masa ni.

Mula2 ambil gambar dengan snow man.

Lepas tu ayah ajar main pistol buih.

Zahrah dah boleh main sendiri.

Warna warni ICT gitu...

Artistik tak gambar ni? Haha... Credit to En Suami.

Zahrah dah mengantuk. Maka marilah kita pulang.


Sampai di sini sahaja. Jumpa lagi. Bye! :)

P/S: Dulu pernah jugak pergi ICT. Masa tu Zahrah belum wujud lagi. :)



2 comments:

  1. Ya Allah, muka zahrah very the muka cik su dia lah!

    ReplyDelete
  2. Hehe.. anak buah sangat kan..

    ReplyDelete